Kategorier
Uncategorized

Fordele ved bæredygtige investeringsejendomme

Leder du efter attraktive investeringsejendomme til salg? Det kan være svært at danne dig et overblik over markedet og finde frem til de helt rette ejendomme. Det handler først og fremmest om at beslutte dig for, hvilke kriterier dine investeringsejendomme skal leve op til. I denne artikel sætter vi fokus på fordelene ved at vælge bæredygtige ejendomme som din næste investering. Vi starter med at se på, hvad der kendetegner bæredygtige investeringsejendomme.

Hvad er en bæredygtig ejendom?

Hvis du er interesseret i bæredygtige udlejningsejendomme til salg, er det selvfølgelig vigtigt, at du først kender til de kriterier, en bæredygtig ejendom skal leve op til. Hvad en ejendom præcis skal leve op til, for at den kan kaldes bæredygtig, vil altid være op til diskussion. Som tommelfingerregel er bæredygtige investeringsejendomme dog kendetegnet ved følgende:

  • Ejendommen er bygget med materialer, der har et lavt klimaaftryk og en lang levetid.
  • En høj energieffektivitet med et minimalt forbrug af ressourcer.
  • En effektiv opvarmningskilde såsom varmepumpe eller fjernvarme samt solceller på taget.
  • Ejendommen er bygget af genanvendelige materialer, som kan bruges til et andet formål på et senere tidspunkt.

Samlet set har bæredygtige investeringsejendomme til salg altså et relativt lavt klimaaftryk og benytter begrænsede ressourcer – både når de bygges, når de er i brug, og hvis de eventuelt skal rives ned igen. Dette reducerer ejendommens belastning på klimaet, både på den korte og den lange bane.

Hvad er fordelene ved at vælge bæredygtige investeringsejendomme?

Hvis du overvejer at købe bæredygtige investeringsejendomme, er der flere fordele, du kan nyde godt af. Det er selvfølgelig først og fremmest en fordel, at du investerer i ejendomme, som er med til at reducere vores samlede klimaaftryk og dermed er med til at opfylde landets samlede klimamål.

Derudover kan du som investor også nyde godt af større indtjeningsmuligheder ved bæredygtige investeringsejendomme til salg. Der er stadig et relativt begrænset udbud af bæredygtige ejendomme med de rette certificeringer, mens efterspørgslen efter disse ejendomme er høj. Det giver tilsammen en højere husleje i forhold til mindre bæredygtige ejendomme. Samtidig er det nemmere at få lejet ejendommen ud igen, hvis dine nuværende lejere opsiger kontrakten.Mens du kan nyde godt af højere lejeindtægter fra dine udlejningsejendomme til salg, er det samtidig en fordel, at driftsomkostningerne typisk er lavere. Ejendommene vil nemlig udnytte energien bedre og har derfor et mindre krav til den energi, der skal bruges på at holde dem opvarmede. Sammen med de højere lejeindtægter skaber det ejendomme, som har et væsentligt højere afkast end mindre bæredygtige investeringsejendomme.

Kategorier
Uncategorized

Professionel og pålidelig ejendomsadministration – et must for større ejendomme

Har du investeret i fast ejendom, og ønsker du at skabe et bæredygtigt provenu baseret på udlejning af enten erhvervslokaler eller boliger? Så bør du sørge for at have administration af din ejendom på plads helt fra starten.

Den rette ejendomsadministration er din garanti for, at ejendommens økonomiske administration bliver varetaget på professionel vis. Et professionelt ejendomsadministrationsselskab sørger for at balancerer indtægter, udgifter, henlæggelser og afskrivninger i et fornuftigt forhold, som sikrer, at du som udlejer eller en eventuel boligforening ikke bliver overrumplet af uforudsete omkostninger.

Behovet for professionel administration af ejendomme i Danmark er støt stigende, og har været det igennem mange år. Vigtigheden af at kunne sikre forvaltning, drift og vedligeholdelse af de mange ejendomme er gået op for såvel offentlige institutioner som private ejere af bolig- og erhvervsejendomme – og derfor kommer der stedse flere ejendomsadministrationsselskaber til.

Det kan være vanskeligt at navigere i et stort og uoverskueligt marked bestående af tusindvis af ejendomsadministratorer. I det følgende kan du blive klogere på de faktorer, du bør tage i betragtning, når du står for at skulle vælge det firma som skal forestå ejendomsadministration for dig.

  1. Vælg den rette ejendomsadministration fra starten – det betaler sig i længden

Lige som det gør sig gældende for alle andre former for forretningsrelateret samarbejde, bør du foretage det, der kaldes due diligence inden du beslutter dig for et ejendomsadministration. Hermed menes, at du selvfølgelig tjekker virksomhedens regnskaber fra de seneste år, og at du undersøger tilfredshedens blandt dens øvrige kunder.

Du bør, med andre ord, ikke tage til takke med virksomhedens egne rosende ord om sig selv på hjemmesiden. Det er meget vigtigt, at du får flere sider af sagen med.

  1. Kundetilfredshed – et vigtigt parameter

Det kan være en god idé at tage kontakt til ejendomsadministrationsselskabets nuværende kunder. Hvis du for eksempel sidder i bestyrelsen for en beboelsesejendom, bør du finde lignende ejendomme, som benytter pågældende virksomhed, og tage kontakt til dennes bestyrelse for at høre om de er tilfredse med de ydelser, de får.

Det er i den anledning vigtigt, at du vælger en ejendom som har mange ting til fælles med din – for eksempel størrelse, alder, beliggenhed og anvendelsesområder. På den måde kan du sikre, at du har det optimale grundlag for sammenligning.

  1. Vælg et ejendomsadministrationsselskab, som har speciale inden for din type ejendom 

Ligeledes bør du tage hensyn til ejendommens type, når du vælger administration. Visse ejendomsadministratorer har speciale inden for beboelsesejendomme, og andre har erfaring med administration af erhvervsejendomme. 

Uanset hvilken type ejendom, der er tale om, er selvfølgelig altid vigtigt, at en ejendomsadministrator har såvel juridisk kompetence som praktisk erfaring med drift af ejendomme. Og man skal selvfølgelig kunne forvente, at ejendomsadministratoren vil prioritere at lære ejendommen at kende, lige som man skal kunne have tillid til, at der vil blive taget hånd om henvendelser fra såvel udlejer som lejere.

Kategorier
Uncategorized

Sådan finder du en god administration af ejendom

Går du med drømmen om at finde nye erhvervslokaler eller erhvervslejemål, men ved ikke, hvordan du skal komme ordenligt i gang med søgningen? Som med så meget andet kan det til tider være en god ide at søge professionel hjælp, da det kan spare dig for rigtig meget tid og besvær. Når du gør brug af hjælp fra en administration af ejendom, så får du professionel rådgivning til at finde den rette erhvervsejendom til dig. I denne artikel fortæller vi dig både lidt om, hvordan du finder den rette administration af ejendom, og hvilke fordele der medfølger. 

Administration af ejendom nær dig

Hos Administration-af-ejendomme.dk guider vi og hjælper dig til at finde professionelle eksperter inden for ejendomsadministration, som kan rådgive dig i at finde de rette erhvervslokaler og erhvervslejemål, som opfylder dine krav og ønsker. Uanset hvor I Danmark du leder efter hjælp til administration af ejendom, så finder du de dygtigste og mest kompetente ejendomsadministratorer på vores side. Gå på opdagelse i vores områdesider øverst, hvor du finder eksperter inden for erhvervslokaler og erhvervslejemål i både Jylland, København, på Sjælland samt Fyn. 

Blandt de mange ejendomsadministratorer i Danmark er der nogle, som er helt store. Her findes blandt andre DEAS Erhverv og DATEA, som begge er yderst kompetente eksperter inden for administration af erhvervsejendomme. 

Fordelene ved at gøre brug af ejendomsadministratorer

Den første fordel ved at gøre brug af eksperter inden for administration af ejendomme er, at når du leder efter nye erhvervslokaler eller erhvervslejemål, vil du modtage professionel hjælp. De kan rådgive dig i at finde de rette erhvervsejendomme, som opfylder alle de krav og ønsker, du måtte have. På den måde slipper du altså selv for at bruge en masse tid på at lede efter erhvervslokaler og erhvervslejemål og vil kun få vist de mest relevante for dine behov. 

En anden stor fordel, når du gør brug af en professionel ejendomsadministrator, er, at du ikke skal bekymre dig om, om administrationen af ejendommen er god nok. Med ekspertise kommer mange års erfaringer. Når du vælger at gøre brug af de administratorer, vi har her på siden, som vi vejleder dig i at finde, slipper du altså for en del bekymringer. Du behøver ikke at være i tvivl om, om der er styr på regnskaber og vedligeholdelse, da vores eksperter er yderst professionelle. Du slipper samtidig også for besværet med at skulle finde en ny ejendomsadministrator, da du kan være sikker på, at vores vil levere et yderst tilfredsstillende job.