Kategorier
Uncategorized

Fordele ved bæredygtige investeringsejendomme

Leder du efter attraktive investeringsejendomme til salg? Det kan være svært at danne dig et overblik over markedet og finde frem til de helt rette ejendomme. Det handler først og fremmest om at beslutte dig for, hvilke kriterier dine investeringsejendomme skal leve op til. I denne artikel sætter vi fokus på fordelene ved at vælge bæredygtige ejendomme som din næste investering. Vi starter med at se på, hvad der kendetegner bæredygtige investeringsejendomme.

Hvad er en bæredygtig ejendom?

Hvis du er interesseret i bæredygtige udlejningsejendomme til salg, er det selvfølgelig vigtigt, at du først kender til de kriterier, en bæredygtig ejendom skal leve op til. Hvad en ejendom præcis skal leve op til, for at den kan kaldes bæredygtig, vil altid være op til diskussion. Som tommelfingerregel er bæredygtige investeringsejendomme dog kendetegnet ved følgende:

  • Ejendommen er bygget med materialer, der har et lavt klimaaftryk og en lang levetid.
  • En høj energieffektivitet med et minimalt forbrug af ressourcer.
  • En effektiv opvarmningskilde såsom varmepumpe eller fjernvarme samt solceller på taget.
  • Ejendommen er bygget af genanvendelige materialer, som kan bruges til et andet formål på et senere tidspunkt.

Samlet set har bæredygtige investeringsejendomme til salg altså et relativt lavt klimaaftryk og benytter begrænsede ressourcer – både når de bygges, når de er i brug, og hvis de eventuelt skal rives ned igen. Dette reducerer ejendommens belastning på klimaet, både på den korte og den lange bane.

Hvad er fordelene ved at vælge bæredygtige investeringsejendomme?

Hvis du overvejer at købe bæredygtige investeringsejendomme, er der flere fordele, du kan nyde godt af. Det er selvfølgelig først og fremmest en fordel, at du investerer i ejendomme, som er med til at reducere vores samlede klimaaftryk og dermed er med til at opfylde landets samlede klimamål.

Derudover kan du som investor også nyde godt af større indtjeningsmuligheder ved bæredygtige investeringsejendomme til salg. Der er stadig et relativt begrænset udbud af bæredygtige ejendomme med de rette certificeringer, mens efterspørgslen efter disse ejendomme er høj. Det giver tilsammen en højere husleje i forhold til mindre bæredygtige ejendomme. Samtidig er det nemmere at få lejet ejendommen ud igen, hvis dine nuværende lejere opsiger kontrakten.Mens du kan nyde godt af højere lejeindtægter fra dine udlejningsejendomme til salg, er det samtidig en fordel, at driftsomkostningerne typisk er lavere. Ejendommene vil nemlig udnytte energien bedre og har derfor et mindre krav til den energi, der skal bruges på at holde dem opvarmede. Sammen med de højere lejeindtægter skaber det ejendomme, som har et væsentligt højere afkast end mindre bæredygtige investeringsejendomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *